glufs

Glufs

När Johans hund Buster hastigt gick bort, började han intressera sig för vilken hundmat de hade gett honom. Konstiga ingredienser från stora aktörer med långa produktionsled - där fanns definitivt förbättringspotential. Så Johan och hans bästa vän startade ett hundmatsföretag. Många kanske känner igen Glufs och deras musselbaserade produkter från SVT-programmet Draknästet.

Havsbaserad hundmat: en hållbar och hälsosam proteinkälla

I takt med ökande medvetenhet om miljöfrågor och hållbarhet har många djurägare börjat ifrågasätta de traditionella proteinkällorna i sina husdjurs mat. Havsbaserad hundmat har lyfts fram som en bättre alternativ än kött från nötkreatur, kyckling eller gris, både ur ett hälso- och klimatperspektiv. Denna förskjutning mot havsbaserad hundmat har flera fördelar och anses vara en hållbar och hälsosam proteinkälla.

Musselmunch

Musselmunch är ett svenskt och klimatsmart hundgodis som tillverkas med svenska blåmusslor från Orust, klassificerade av MSC (Marine Stewardship Council). Blåmusslor är naturligt rika på glukosamin, omega-3-fettsyror, aminosyror och mineraler.

Glukosamin är ett ämne som veterinärer använder för att främja ben- och ledfunktioner. Omega-3-fettsyrorna EPA och DHA har antiinflammatoriska egenskaper, vilket kan bidra till att minska inflammation i leder och lindra smärta och stelhet hos hundar.

Musselmunch innehåller enbart naturliga ingredienser och är ett närproducerat och klimatsmart alternativ. Varje påse väger 110 gram och är fullpackad med fördelar.

Fler varumärken

Öppettider

Hornsgatan 79

  1. måndag - fredag
  2. lördag
  3. söndag

Timmermansgatan 20

  1. tisdag
  2. onsdag - fredag

Ovanstående sommar­öppettider gäller just nu på Timmermansgatan 20.

chubben_frilagd