61dd89bb06d980c723e0af72_monster_produkter

Monster Pet Food

MONSTER PET FOOD – VIKTIGT. PÅ RIKTIGT.

Ännu ett foder tänker du? Exakt säger vi. För att vi tycker att det behövs. Behovet blev en idé. Som blev Monster. Ett foder som handlar om passion och kvalitet. Om en omtanke för våra fyrbenta familjemedlemmar.

Har man 50 års erfarenhet kan man väl få skryta lite och tro att man har tillräckligt på fötterna för att veta vad man pratar om? Lägg där till sju års produktutveckling där vi tagit det bästa och kokat ihop till Monster. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden och noggrant utvalda ingredienser från EU.

För att ha koll på innehållet och leverera god kvalitet, undviker vi massproduktion och har inga mellanhänder. Varje påse går igenom 120(!) kvalitetskontroller innan den hamnar i din zoobutik. Att Monster är naturligt, utan onödiga tillsatser, har hög protein- och kötthalt, är schysst mot mage och tarm och bra för tänderna är självklart för oss - och för dig?

Men Monster är mer än bara ett riktigt bra foder som ger din hund eller katt de bästa förutsättningarna att leva ett långt och friskt liv. Vi tänker långsiktigt och vill fortsätta vara familjeägda. För att vi gillar det småskaliga. Det är det vi kan. Och vill. Att vara nära process och produktion – och dig som kund - är det bästa vi vet.

Monster finns uteslutande i zoobutiker. För deras kunskap, service och urval av kvalitetsprodukter är något vi vill ska finnas kvar i generationer. Precis som Monster. Varför namnet Monster då? Oklart, eller i alla fall inte helt klart. Vissa menar att det är ett kärleksfullt smeknamn. Om inte annat så är det ju slagkraftigt och nästa gång du åker till din zoobutik kommer du ju att komma ihåg det. Eller hur?

Fler varumärken

Öppettider

Hornsgatan 79

  1. måndag - fredag
  2. lördag
  3. söndag

Timmermansgatan 20

  1. tisdag
  2. onsdag - fredag

Ovanstående sommar­öppettider gäller just nu på Timmermansgatan 20.

chubben_frilagd