petgood

Petgood

Petgood är ett svenskt företag med en passion för att skapa en mer transparent och hållbar värld för våra fyrbenta vänner, där hundar och katter kan njuta av näringsrik mat utan att överanstränga våra jordens resurser.

Petgood erbjuder en varierad produktlinje, inklusive hundmat, kattmat och andra hållbara produkter, baserade på insekter. Insekter är en djurisk proteinkälla som är rik på samma essentiella aminosyror och näringsämnen som traditionellt kött.

Proteinkällan som används i alla Petgoods produkter är larven från den svarta soldatflugan. Den är noggrant utvald för sin höga kvalitet av protein och enastående hållbarhetsprofil.

Petgood startade när deras grundare Pernillas älskade labrador Siri blev en del av familjen. När Siris matsmältningsproblem störde måltiderna för hela huset, började Pernilla ifrågasätta innehållet i Siris mat. Hon insåg att varken kvaliteten eller transparensen uppfyllde hennes förväntningar. Där föddes idén om förändring, och insektsprotein blev lösningen. Petgood var född ur denna önskan att förbättra maten för alla husdjur.

Fler varumärken

Öppettider

Hornsgatan 79

  1. måndag - fredag
  2. lördag
  3. söndag

Timmermansgatan 20

  1. måndag - fredag
chubben_frilagd