hills

Hill's

Hill's Pet Nutrition är dedikerade till att förbättra och förlänga det speciella bandet mellan människor och deras hundar och katter. Deras vision är att vara ledande inom premiumsegmentet på fodermarknaden globalt genom sin position som erkänd ledare inom nutritionsrelaterad hälsovård för husdjur. Inspirerade av sin grundare, Dr. Mark Morris Sr., tror de att rätt nutrition är nyckeln till ett långt och hälsosamt liv för våra fyrbenta vänner.

Dr. Mark Morris Sr. utvecklade Hill's första foder efter att ha upptäckt kopplingen mellan dålig nutrition och sjukdom. Hans arbete började med att hjälpa en ledarhund vid namn Buddy, som led av njursjukdom. Resultatet blev Hill's Prescription Diet k/d™, vilket markerade starten för deras tradition av omsorg och innovation inom djurfoder.

Hill's anser att alla djur förtjänar att älskas och tas om hand under hela deras liv. De är stolta över att deras foder gör en verklig skillnad i livet för hundar och katter världen över. Engagemanget sträcker sig även till hållbarhet, där de arbetar för att skapa en bättre framtid för både djur och människor.

De erbjuder en rad olika foder under varumärkena Prescription Diet, Science Plan, Vet Essentials och Hill's Treats, anpassade för alla åldrar och specifika behov hos både hundar och katter. Filosofin kring nutrition och engagemanget för kvalitet innebär att deras produkter uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

Upptäck hur Hill's kan bidra till ett hälsosamt och lyckligt liv för ditt husdjur.

Fler varumärken

Öppettider

Hornsgatan 79

  1. måndag - fredag
  2. lördag
  3. söndag

Timmermansgatan 20

  1. tisdag
  2. onsdag - fredag

Ovanstående sommar­öppettider gäller just nu på Timmermansgatan 20.

chubben_frilagd