Lila Loves It Logo

Lila Loves it

Det var Stefanie Diems Rhodesian ridgeback "Lila" som gav oss idén till att utveckla en ny typ av hållbara produkter för husdjursvård.

Lila brukade regelbundet ha problem med öronen. Små inflammationer blev till stora problem när hon hela tiden kliade sig i öronen. Kortisonsalva som veterinären föreskrivit blev ofta sista utvägen. Så vi letade efter alternativ.

Efter att ha utvecklat märket under två års tid lanserades det på marknaden i februari 2014. Självklart hade man först analyserat marknaden och dess konkurrenter. Snart stod det klart att det fanns en stor efterfrågan på alternativa produkter, både vad gäller marknaden för husdjusfoder och husdjursvård. Vår egen kosmetikasektor var en inspirerande förebild och dessa innovationer börjar först nu ta plats på marknaden för husdjursvård.

Vår första framgång var till exempel när vi började sälja produkterna på varuhuset "Harrods" i London. Sedan satsade vi på distribution utanför Storbritannien. Idag finns vi i 25 länder och efter att ha ställt ut på Interzoo-mässan i år har vi fått ännu fler förfrågningar från hela världen som exempelvis Nya Zeeland, USA, Cypern

Fler varumärken

Öppettider

Hornsgatan 79

  1. måndag - fredag
  2. lördag
  3. söndag

Timmermansgatan 20

  1. måndag - fredag
chubben_frilagd